2011. május 3., kedd

F1 Concept

Ez egy F1-es koncepció bajnokság ami egész szépre sikerült. Sok csapat van benne,több olyan is ami az F1-be nincs pl. Porsche,Subaru és még páran.
Aki szereti a Formula autókat,de már unja a szokásos kocsikat,vagy aki csak szórakozni szeretni az mindenképpen töltse le.
F1 Concept

Hungarian Suzuki Bio Cup

Ebbe a modba a Magyar Suzuki bajnokság autóival rohangálhattok körbe a pályán. A grafika elég messze van a Supráétól,tehát nem a legszebb,és az autók se a leggyorsabbak, de ezeket leszámítva egész jó kis mod.
Itt a link:Suzuki

VW Golf V GTI

Tudom, hogy az 5. generációs Golf már nem a legújabb, de én bírom ezt a gépet,és 6-os Golfot még sehol se találtam. Tehát addig míg az nem lesz addig tessék szépen ezt leszedni, és kipróbálni.
VW Golf V GTI

Toyota Supra MKIV

Sziasztok!
Mai első letöltésként az eddigi egyik legszebb modot hoztam nektek. 2 fajta Suprával mehetünk,a simával és a Turbós változattal. A grafika gyönyörű,és az irányíthatósága is egyszerű. De többet  nem is mondok róla,szedjetek le,ez tényleg egy minőségi mod.
Toyota Supra MKIV

2011. május 2., hétfő

Imola 2009 Track

Ez a 2006-os Imolai pálya.Mást nem is mondok róla, szedjétek le.
Imola 2006

Endurance Series Sp1

Ez egy érdekes kis mod,amiben Le Mans autókhoz hasonló gépekkel játszhatunk.
Endurance Series Sp1

Skoda Octavia Kupa 06-07

Kezdőknek mindenképpen ajánlom ezeket az Octáviákat. Könnyű őket irányítani, és egész jól mennek. A mod is elég szép szerintem, és aki szereti a cseh autómárkát annak pedig egyenessen kötelező ez a letöltés.
Skoda Octavia 06-07

Jet Air pálya

Na hoztam végre egy pályát is, ez egy fantázia pálya,ami egész jól sikerült. De inkább adom a linket,és döntsétek el ti,hogy milyen lett.

Red Bull x1

A Red Bull x1-es autója egy fantázia autó,amit Adrian Newey a Red Bull Racing tervezője álmodott meg. Ezt az autót nem kell bemutatnom azoknak,akik játszottak már a Gran Turismo 5-el, hiszen ebbe a játékba csinálták ezt az autót. Elég gyors a gép,nekem 456km/h eddig vele a rekordom,és nem tudom,hogy tud-e ennél többet:D Tehát aki száguldozni akar,az gyorsan szedje le:) Ja és az irányítását is könnyen meg lehet szokni:D

Red Bull x1

F1 2010 WCP 1.2

Ez egy Forma 1-es mod (mint azt a címből láthatjátok :D). A 2010-es  autókat lehet benne hajtani.
F1 2010 WCP 1.2

rFactor+Crack

Sziasztok!
Most az rFactor hoztam el nektek.
A játékot telepíteni kell,ehez itt a link:rFactor
Utána pedig crackelni kell:rFactor crack
Jó szórakozást!